Sevgili öğrenciler,
Akademi Gençlik Buluşması Hacettepe Üniversitesi’nin Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkelerinde 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Sizlerle güncel bilgileri buradan paylaşmaya devam edeceğiz. Ancak bu aşamada, katılım durumunuza göre demografik bilgilerinizi içeren kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Kayıt formunu en geç 17 Haziran 2019 tarihine kadar doldurmuş olmanız önem taşımaktadır.
Kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.
Akademi Gençlik Buluşması için sizlerden ve velilerinizden doldurmanızı beklediğimiz “Gönüllü Katılım Formu” ve “Veli İzin Formları” etkinliğin ilk günü ıslak imzalı şekilde sizlerden talep edilecektir.  İlgili formlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Gönüllü Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.
Veli İzin Formuna ulaşmak için tıklayınız.

05 - 07 Eylül 2018 Akademi-Gençlik Buluşması Etkinliği program akışına ulaşmak için tıklayınız.

05-07 Eylül 2018 tarihleri arası, Hacettepe Üniversitesinde AKADEMİ – GENÇLİK BULUŞMASI etkinliği düzenlenecektir.

AKADEMİ – GENÇLİK BULUŞMASI etkinliği programına ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci-Veli bilgi formu için tıklayınız.

DUYURU 05-07 Eylül 2018 Akademi Gençlik Buluşması Etkinliği 'ne katılacak öğrenci velilerinin dikkatine

AKADEMİ – GENÇLİK BULUŞMASI etkinliği programına ulaşmak için tıklayınız.

21 Mayıs 2018 Pazartesi günü  Hukuk Fakültesi Mehmet Yüksel salonunda saat 13:00'de Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Aile Programları Eğitim Koordinatörü  Hasan Deniz'in "Babalık ve Baba olma" konulu konuşması.

30 Mayıs 2018 Çarşamba günü K salonunda Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Orhan Arıkan'ın "STEM  Eğitimi" başlıklı konuşması.

Merkezimiz tarafından düzenlenen “Çocuk ve Genç Gözüyle Üniversite”  konulu Resim Sergisi ve Panel 9 Mayıs 2014 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir.   Afiş

Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlerde Akademik Yapıyı Güçlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi